Gidsen


“Ik vraag je ten diepste om geduldig te zijn naar alles dat onopgelost is in je hart en om alle vragen lief te hebben zoals afgesloten kamers en als boeken, geschreven in een vreemde taal”. Rilke
Coaching

Je bent in je werk of privéleven op een kruispunt beland. Rechtdoor op dezelfde weg brengt meer van hetzelfde. Je wilt iets anders en iets beters voor jezelf. Kiezen voor een weg waar het meer stroomt dan voorheen en die je de energie geeft waar je naar op zoekt bent. Een last van je afgooien, pas op de plaats maken of durven kiezen, gaan staan voor wat jij wilt. Contact maken met jezelf zonder voorbehoud.

Het is ook mogelijk dat je omgeving, of het nu op je werk is of thuis, herkent dat je meer tot je recht kunt komen dan je laat zien. Zelfs als dit je nog niet eens zelf was opgevallen. Sluimerend gaat het minder automatisch. Sneller moe, van slag of uit je doen. Verhoudingen die opeens in een ander daglicht komen te staan, werk dat blijft liggen. Je vindt te weinig de rust die je nodig hebt om je op te laden. Of om tegemoet te komen aan dat wat het leven van je vraagt.

Deze fase in je loopbaan of leven vraagt om bezinning en een kritisch klankbord.

Visie

Coaching is een tocht die we een bepaalde tijd samen ondernemen. Onze visie op coaching is dat jij alle antwoorden op je vragen al in je hebt. Alle wijsheid zit in jou opgeslagen. We willen je helpen om te ontdekken waar die antwoorden liggen. Hiervoor gebruiken we verschillende invalshoeken, instrumenten en methoden. Afgaande op jouw vraag en het proces dat zich hieruit voltrekt, stemmen we continu af wat passend is.

Werkwijze
We starten altijd met een oriënterend gesprek en intake. Als het van beide kanten klopt om verder te gaan, beschrijven we - indien gewenst - de vraagstelling en zakelijke investering in een voorstel. De vraagstelling leggen we aan jou voor, voordat het naar de opdrachtgever gaat. Alle informatie gaat eerst via jou om op die manier volledige privacy te kunnen waarborgen. De meeste trajecten beslaan 8 tot 10 sessies.

Halverwege maken we samen de voorlopige balans op om de voortgang te verkennen, alsmede te bepalen waar je staat en hoe deze plek zich verhoudt tot je verlangen.

 

Mark